• Einde van een mooie periode

  Beste leden, 

  Na 7 jaar zit het er voor mij als voorzitter bijna op. De vereniging heeft de afgelopen jaren ontzettend veel geïnvesteerd, is gegroeid en financieel kerngezond en heeft ook veel meegemaakt: Van het jubileumjaar ‘DOSL-90’ met veel activiteiten en festiviteiten tot 2 Corona-jaren met veel geregel maar geen voetbal...

  Gelukkig kan weer bijna alles en dat bleek wel afgelopen vrijdag bij de DOSL-Pubquiz. Druk bezocht, goed georganiseerd en gezellig. Een mooie afspiegeling van de vereniging zelf!

  Nu zit ik in het laatste jaar van mijn bestuursrooster en daarom ben ik de afgelopen 10 maanden samen met het bestuur actief op zoek gegaan naar mijn opvolger. Er zijn met verschillende kandidaten verschillende gesprekken gevoerd, maar het heeft helaas nog niet tot mijn opvolging geleid. En dat is heel jammer.

  30 juni 2023 is mijn laatste dag als voorzitter en tijdens de ALV in oktober zal ik de hamer ook daadwerkelijk overdragen. Deze draag ik echter het liefst over aan een nieuwe voorzitter i.p.v. hem terug te geven aan het D.O.S.L-bestuur.

  Daarom via deze weg de oproep:

  Draag je de vereniging een warm hart toe en ben je o.a. analytisch, gestructureerd, gewend om leiding te geven en ben jij bereid om een paar uurtjes per week in D.O.S.L. te steken: bel of mail me dan. Mailen kan naar voorzitter@dosl.nl

  Ben je bovenstaande niet zelf, maar ken je iemand die dit wel zou kunnen of willen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

  Het was me een voorrecht om voorzitter van D.O.S.L. te mogen zijn en ik wil dan ook alvast via deze weg iedereen bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking van de afgelopen jaren. Op een mooie toekomst!

  Groet,

  Alex van Balen