• Clubhuis

  Het gebouw

  DOSL was in de jaren 60 een van de eerste verenigingen in de omtrek met een eigen kantine. Dit was een gebouw dat voornamelijk uit hout was opgetrokken en bevond zich op de plaats waar we nu onze fietsen stallen.

  Begin jaren 90 werd besloten dat het tijd was voor nieuwbouw en met inzet van vele vrijwilligers is de huidige kantine gebouwd.

  In de afgelopen jaren hebben er verschillende verbouwingen plaatsgevonden. Zo hebben we de bar verplaatst, is er een nieuwe bestuurskamer gebouwd en hebben we een overdekt terras gerealiseerd.

  Organisatie

  De kantine wordt aangestuurd vanuit de kantine commissie. Deze wordt ondersteund door vele vrijwilligers die helpen bij de bardiensten en in de keuken, maar ook de kantine schoonmaken, inkopen verzorgen en kleine reparaties verzorgen.

   

  Openingstijden

  We proberen bij iedere thuis wedstrijd open te zijn; verder zijn we op dinsdag- en donderdag avond geopend zodat er na de training nog wat bijgepraat kan worden. Teams vertrekken voor uitwedstrijden vanuit de kantine en ook daarvoor staat de deur open. Verder zijn er nog vele activiteiten die vanuit de kantine worden georganiseerd: Kaartavonden op enkele vrijdagen, de fietsdriedaagse, etc.

  Meehelpen

  We zijn altijd op zoek naar mensen die willen en kunnen helpen. Als je ons wil ondersteunen bij een van de activiteiten die hierboven zijn beschreven dan verzoeken we je om contact op te nemen iemand van de commissie (deze staan elders op deze site) of met een van de barmedewerkers.