Waarom sponsoring?

Voetbalvereniging D.O.S.L. speelt al meer dan 80 jaar een belangrijke rol in de Leendse gemeenschap. Zeker op sociaal en maatschappelijk gebied nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. De club telt momenteel ruim 400 leden en een groot deel van die leden is ook nog wekelijks actief als vrijwilliger in vele verschijningsvormen. Dit uitgebreide vrijwilligersleger staat week-in-week-uit klaar om de voetbalsport voor zovelen mogelijk te maken.

Als je over ons Sportpark ‘De grote Speel’ loopt, valt ook meteen op hoe fantastisch er alles bij ligt. De kleedruimtes, de kantine maar zeker ook de velden. Niet voor niets is dit een (regelmatige) uitvalsbasis geworden voor topclubs als Napoli, Getafe CF en het Nederlands damesteam. Komt daar binnenkort het “All weather verlichte kunstgras panna-veldje” bij en u snapt: Dit moet ook ergens van betaald worden…

Een belangrijk facet om bovenstaande allemaal mogelijk te maken vormt de financiële steun die we van onze sponsoren mogen ontvangen. Binnen onze sponsormogelijkheden is voor elke bijdrage wel een plek te vinden. We hebben dan ook sponsoren in vele vormen: reclamebordsponsoren, kledingsponsoren, attribuutsponsoren, veilingsponsoren, adverteerders en een grote groep leden van de Club van Honderd. Voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt maken we tijd vrij om te kijken hoe een en ander in te vullen is.

Elke sponsor is voor ons belangrijk. Even belangrijk om de hele club draaiende te kunnen houden. Alle financiële middelen komen ten goede aan (materiële) zaken die nodig zijn om lekker te kunnen voetballen. Het geld wordt niet gebruikt om tekorten te dichten of om spelers te betalen, kortom; alles om jong en oud samen aan het voetballen te houden.

Wilt u weten wat we nog meer doen met uw sponsorbijdrage of bent u geïnteresseerd in welke sponsormogelijkheden Voetbalvereniging D.O.S.L. u te bieden heeft? Neem dan contact op met de leden van de Sponsorcommissie. Zij vertellen u graag wat het sponsoren bij onze vereniging inhoudt.

Wij van D.O.S.L. zijn ervan overtuigd dat een goede mix van organiseren, ambitie en ontspanning een belangrijke bijdrage aan het sociale leven in Leende vormt. Graag nodigen we u uit om ons daarin te steunen.

Terug naar boven