• Dames- en Meidenvoetbal in de lift dankzij verlengde samenwerking tussen DOSL en RKSV Heeze

  Voetbalverenigingen DOSL en RKSV Heeze hebben hun krachten gebundeld om het dames- en meidenvoetbal in de Gemeente Heeze-Leende naar een hoger niveau te tillen. Dankzij deze verlengde samenwerking krijgen talenten uit beide dorpen de kans om zich te ontwikkelen en te schitteren op het veld.

  Succesvolle Werkgroep

  Enkele drijvende krachten achter deze samenwerking zijn Birgit en Senna van RKSV Heeze en Wendy en Erik van DOSL. Hun gezamenlijke inzet en visie zijn cruciaal voor het succes. "We willen dat elke speelster, ongeacht haar niveau, de kans krijgt om haar liefde voor voetbal te ontdekken en te ontwikkelen," zegt Wendy van DOSL. Birgit van RKSV Heeze voegt daaraan toe: "Door onze krachten te bundelen, versterken we elkaar en leggen we een solide basis voor de toekomst van het dames- en meidenvoetbal in onze regio."

  Beide clubs organiseren gezamenlijk trainingen en wedstrijden, waardoor er een breder en gevarieerder programma beschikbaar komt voor alle speelsters. De verlengde samenwerking tussen DOSL en RKSV Heeze belooft een gouden toekomst voor het dames- en meidenvoetbal in de Gemeente Heeze-Leende.

  Interesse om Mee te Doen?

  Wil je een keer een training volgen? Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht via de websites van beide voetbalverenigingen uit jouw dorp. Een proeftraining is ook altijd mogelijk. Samen bouwen we verder aan een sterk dames- en meidenvoetbal in de Gemeente Heeze-Leende.