DOSL 90 jaar

Via deze pagina houden wij jullie op de hoogte van het DOSL 90 jubileumweekend op donderdag 30 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019Donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaart)

Een geweldige dag vol uitdagingen voor alle jeugdleden.

Meld je aan via deze link of stuur een mail naar superthursday@dosl.nl


Zaterdag 1 juni 2019

Overdag is het sportpark van DOSL het toneel van de KNVB Jeugd Bekerfinales. In totaal worden 18 wedstrijden gespeeld in de verschillende leeftijdsklassen. De laatste wedstrijden zullen rond 18.00 uur gespeeld zijn.

Aansluitend is er een fantastische Leendse feestavond in de grote feesttent op ons sportpark, met om 19.30 uur de trekking van de loterij. De toegang is voor iedereen gratis. De line-up voor deze feestavond:  Guarantee en Gunza. Dat wordt dus knallen!

Zondag 2 juni 2019

Na deze geweldige feestavond organiseren we op zondag 2 juni van 12.00 tot 13.30 uur een gezellige brunch voor alle (oud-)leden van onze voetbalvereniging. Deelname aan de brunch is gratis, maar meld je vantevoren wel even aan door hier het online formulier voor de brunch in te vullen.  Aanmelden voor de brunch kan tot 15 mei. 

's-Middags zullen we met alle leden van DOSL een gooi doen naar het (officieuze) wereldrecord Latjetrappen. Het doel van ons wereldrecord is om met zoveel mogelijk leden, zo vaak mogelijk in 15 minuten tegen een lat te schieten en dat allemaal tegelijkertijd, van 14.00 tot 14.30 op onze sportvelden. Geef je dus op als team van 5 personen door hier het online aanmeldformulier voor het latjetrappen in te vullen. Aanmelden voor de wereldrecordpoging kan tot 1 mei.

Om alvast een beetje inspiratie op te doen, kun je hier een filmpje bekijken.

Verder is er over de gehele dag een tentoonstelling ingericht van 90 jaar DOSL, waar bij iedereen van harte welkom is.
Terug naar boven