DOSL 90 jaar

 


 

Zoals jullie wellicht weten bestaat onze voetbalvereniging op 1 juni aanstaande 90 jaar. Vanzelfsprekend willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jubileum wordt gevierd op donderdag 30 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni. We hebben een prachtig programma voor deze 3 dagen, met voor iedereen wat wils.

 

Donderdag 30 mei

We beginnen met Super Thursday. Deze dag zal van 13.00 tot 18.00 uur in het teken staan van de DOSL-jeugd, alle jongens en meisjes, van de mini's tot en met JO19. Het sportpark is, verdeeld over 2 complete voetbalvelden, ingericht met de meest uiteenlopende spellen (grote luchtkussens, bubble-voetbal, stropdas schieten etc.) , hindernissen, een wipe-out attractie, kortom teveel om op te noemen. Tevens is het kunstgrasveld deze middag het domein van een heuse pannakoning!

      

 

Heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan door  hier het online formulier voor Super Thursday in te vullen of stuur een mail naar superthursday@dosl.nl  met je naam, team, telefoonnummer en de naam van je ouder(s) om zich als begeleiding aan te melden.

 

Zaterdag 1 juni

Overdag is het sportpark van DOSL het toneel van de KNVB Jeugd Bekerfinales. In totaal worden 18 wedstrijden gespeeld in de verschillende leeftijdsklassen. De laatste wedstrijden zullen rond 18.00 uur gespeeld zijn.
Aansluitend is er in de grote feesttent op ons sportpark een fantastische feestavond. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Om 19.30 uur is de trekking van de loterij en de line-up voor deze feestavond is Guarantee en Gunza. Dat wordt dus knallen!

 

De lotenverkoop start op maandag 1 april tijdens de Halfvastenmarkt, daarna zijn de loten verkrijgbaar aan de bar in de kantine of door hier het online formulier voor de loterij in te vullen. Naast 15 prachtige prijzen tot wel € 450,- per stuk verloten we de hoofdprijs van maar liefst € 2.000,- netto! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de prachtige prijzen, een ander deel is bedoeld voor het organiseren van het jubileum, maar ook schenkt DOSL 10% van de opbrengst van de loten aan Hart voor Leenderhof.
 

Zondag 2 juni 2019

Na deze geweldige feestavond organiseren we op zondag 2 juni van 12.00 tot 13.30 uur een gezellige brunch voor alle (oud-)leden van onze voetbalvereniging en andere genodigden. Deelname aan de brunch is gratis, maar meld je vantevoren wel even aan door hier het online formulier voor de brunch in te vullen.  Aanmelden voor de brunch kan tot 15 mei. Ken je nog een oud-lid van onze vereniging, stuur deze mail dan gerust door.

 
's-Middags zullen we met alle leden van DOSL, zowel jong als oud, een gooi doen naar het (officieuze) wereldrecord Latjetrappen. Dit zal zijn van 14.00 tot 14.30 op onze sportvelden. Geef je dus op als team van 5 spelers door hier het online formulier voor het latjetrappen in te vullen. Aanmelden voor deze ludieke wereldrecordpoging kan tot 15 mei.

Verder is er de gehele dag een tentoonstelling ingericht over 90 jaar DOSL, om eens terug te blikken in de historie van onze voetbalvereniging.

 

Vele handen maken licht werk!

Om van het jubileumweekend een succes te maken, kunnen we niet zonder de hulp van een grote groep vrijwilligers. Vanaf dinsdag 28 mei tot en met maandag 3 juni kunnen wij jullie hulp iedere dag hard gebruiken. Er is van alles te doen, zoals het opbouwen van de feesttent, het klaarzetten van de attracties, bewaking van de feestlocatie, facilitaire ondersteuning, noem maar op.

Mocht je jezelf als vrijwilliger willen aanmelden voor één of meerdere dagen, dan wordt dat bijzonder gewaardeerd! Aanmelden kan door hier het online formulier voor de vrijwilligers in te vullen of een mail te sturen aan dosl90@dosl.nl met daarin je naam, telefoonnummer en de dag(en) waarop je wilt helpen..

 

Mocht je alles nog eens rustig willen bekijken, ga daan naar www.dosl.nl/dosl-90-jaar en houdt de berichtgeving via de diverse (sociale) media in de gaten.

 

Wij begroeten jullie graag tijdens het DOSL 90 Jubileumweekend!
Om alvast een beetje inspiratie op te doen, kun je hier een filmpje bekijken.

 
Terug naar boven