• Beste D.O.S.L. leden,

  Voetbalvereniging D.O.S.L. speelt al meer dan 90 jaar een belangrijke rol in de Leendse gemeenschap. Zeker op sociaal en maatschappelijk gebied nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. De club telt momenteel ruim 625 leden en een groot deel van die leden is ook nog wekelijks actief als vrijwilliger in vele verschijningsvormen. De verschillende teams van vrijwilligers staan week-in-week-uit klaar om de voetbalsport voor zovelen mogelijk te maken.

  Wij zijn trots op deze mooie vereniging en willen ook naar de toekomst toe een club zijn waar mensen graag komen voetballen. Om dat te bewerkstelligen werken we momenteel aan een meerjarig masterplan waarin we de wensen en behoeften van onze leden graag in mee laten wegen.
  Hiervoor hebben we onderstaande enquête opgesteld. Deze gaat ons helpen om sturing te geven aan dit masterplan. De enquête bestaat uit 5 onderwerpen en het invullen zal niet meer dan 5 minuten van uw tijd vragen.

  Het invullen van de enquête kan tot en met zondag 9 januari, zodat we de antwoorden tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering kunnen analyseren.

  Wij hopen op een hoge response en danken u voor de genomen moeite!

  Bestuur DOSL

  Start DOSL Enquête 2022