• Beste leden, ouders/verzorgers en betrokkenen,

  De afgelopen jaren zijn binnen DOSL steeds meer uitdagingen ontstaan op het gebied van sportief gedrag en vrijwilligerswerk. Als  bestuur van DOSL hechten we enorm veel waarde aan de mening en betrokkenheid van onze leden. Om onze vereniging te blijven verbeteren, willen we graag horen wat jullie denken over het huidige gedrag en vrijwilligersbeleid van DOSL.

  Jullie feedback is van onschatbare waarde en zal ons helpen bij het streven naar een positieve en inclusieve sportomgeving voor ons allemaal. Daarom vragen we jullie vriendelijk om deel te nemen aan onze enquête. We waarderen jullie input zeer. 

  • Als je ouder bent dan 16 jaar, vragen we je vriendelijk om de enquête zelf in te vullen. 
  • Leden jonger dan 16 jaar worden gevraagd om de enquête samen met hun ouders/verzorgers in te vullen. Als ouder/verzorger die de enquête samen met je kind invult, word je in de vragenlijst genoemd als 'ouder'. Als je meerdere sportende kinderen bij de vereniging hebt, vul dan de vragenlijst in voor het oudste kind. 
  • Als je zowel actief bent bij DOSL (als speler, rustend of als vrijwilliger) en een kind hebt dat bij DOSL speelt en jonger is dan 16 jaar, vragen we je vriendelijk om beide situaties apart in te vullen. Dit kan met de knop 'herhaal de enquête' aan het einde van de enquête.

  We willen benadrukken dat jouw gegevens met respect worden behandeld. De enquêteresultaten worden anoniem gehouden en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.

  Hierbij ontvangt u de link naar de enquête: https://www.survio.com/survey/d/E1O9R2F9K2J6G8Y3G

  Dank jullie wel voor jullie deelname!

  Met sportieve groet,

  Het bestuur van DOSL