Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt je een overzicht van de veel gestelde vragen met betrekking tot de website. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord te bekijken.

Deze lijst wordt in de loop der tijd aangevuld met veel voorkomende vragen die de komende tijd bij de website redactie terecht komen.


Je kunt inloggen naar je persoonlijke MijnDOSL pagina met behulp van je emailadres of je KNVB relatiecode, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan 'Wachtwoord vergeten' in de grijze balk boven het menu. Als je email adres bekend is in de DOSL ledenadministratie krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging vraag dan aan je leider om dat in te voeren of stuur een mail naar secretariaat@dosl.nl
Verzoeken tot vrijstelling (zogenaamde baaldagen) kunnen alleen worden opgenomen door teams die uitkomen in de B-categorie.
Voor een bekerwedstrijd kan geen baaldag worden opgenomen.
Een verzoek tot vrijstelling kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur bij de wedstrijdsecretaris worden ingediend, daarna kunnen baaldagen niet meer worden verwerkt.
Een speler/speelster die in 15 of meer competitiewedstrijden (bekerwedstrijden tellen hierbij niet mee) in categorie A is uitgekomen, mag niet meer voor een lager elftal (categorie A óf B) uitkomen in competitie- en/of bekerwedstrijden.

Spelers in categorie B van veldvoetbalverenigingen met een zaterdag- en een zondagafdeling, mogen op zowel zaterdag als zondag onbeperkt in competitiewedstrijden uitkomen van de vereniging waarvoor zij speelgerechtigd zijn.

Een speler mag in de jeugd veldvoetbalcompetitie onbeperkt in een hogere leeftijdsklasse uitkomen.

Is een jeugdspeler in de loop van de competitie in 15 of meer senioren veldvoetbalcompetitiewedstrijden uitgekomen, dan is deze speler niet meer gerechtigd om als speler deel te nemen aan jeugdvoetbalwedstrijden.
Terug naar boven