• Op 27,28 en 29 augustus organiseert JP Voetbalacademie in samenwerking met Jumbo Eersel, Voetbaldagen op sportpark de Dieprijt in Eersel.
   
  3 dagen lang trainen en lunchen als een volwaardig prof inclusief officieel JP voetbalshirt. Daarnaast hebben wij tijdens dit weekend een exclusieve samenwerking met SmartGoals. Zij gaan zich 1 middag volledig bezig houden met onze deelnemers. Hierbij zullen er o.a. snelheid, dribbel en vaardigheidstesten worden afgenomen. De uitslagen hiervan kunnen alle deelnemers vervolgens terugvinden in hun persoonlijke app van SmartGoals. Naast deze samenwerking zal ook het populaire kledingmerk Malelions zich exclusief verbinden aan de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen. Zo kun je als deelnemer een kledingpakket winnen van Malelions maar ontvang je ook een unieke kortingscode. Als allerlaatste is er ook de mogelijkheid om jezelf bij Betaalde voetbalclubs in de kijker te spelen. Zo zullen er verschillende scouts aanwezig tijdens de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen.
   
  Dit en nog veel meer kun jij beleven tijdens deze Voetbaldagen! Mis het niet en zorg dat jij je plekje weet te bemachtigen.
   
  Meer info kun je vinden op onze gloednieuwe website jpvoetbalacademie.nl.
   
  Sportieve groet,
  JP Voetbalacademie
   
   

  Klik hier voor meer info