• Hoi voetballende meiden van RKSV Heeze en DOSL. We hebben voor de laatste vakantieweek op 17, 19 en 22 augustus een leuke activiteit opgezet. Het doel van deze activiteit is om veel plezier met elkaar te hebben, elkaar te leren kennen en lekker met voetballen bezig te zijn.

  Gedurende 2 avonden en 1 ochtend hebben we een wisselend, leuk voetbalprogramma. Geleid door ervaren speelsters van onze diverse vrouwenteams samen met een ervaren trainer. Je mag kiezen of je 1, 2 of alle 3 de activiteiten meedoet.

  Op deze manier willen we alle voetballende meiden in Heeze en Leende met elkaar in contact brengen. Elkaar leren kennen. Het zou nog leuker zijn als je een introducée meeneemt, want eerlijk gezegd kunnen we nog veel voetballende meiden gebruiken. Ken je een vriendinnetje, nichtje of kennis van je die graag een keertje zou willen mee voetballen? Vraag haar lekker mee. Ook voor haar geldt ze mag 1, 2 en zelfs alle 3 de dagen vrijblijvend meedoen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

  De meiden voetbaldagen zijn op:

  Maandag 17 augustus: 18:30 – 20:00 Sportpark De Groote Speel te Leende 

  Woensdag 19 augustus: 18:30 – 20:00 Sportpark Het Lambrek te Heeze

  Zaterdag 22 augustus: 10:00 – 12:00 Sportpark Het Lambrek te Heeze

  Op zaterdag sluiten we af met een goudgele versnapering in de kantine. Voor de ouders goed om te weten op deze avonden en ochtend is de kantine geopend.

  We stellen het op prijs als je je vooraf aanmeldt. Dat kan via de Email naar Meiden@rksvheeze.nl of jeugdcommissie@DOSL.nl. Mocht je meer informatie willen voel je vrij om ook naar één van bovenstaande email adressen te emailen.

  Tot ziens op onze meiden voetbaldagen!

  Coordinatoren meidenvoetbal DOSL - RKSV Heeze