Meidenvoetbal

Meidenvoetbal bij DOSL

Ook binnen onze vereniging is een enthousiaste groep vrijwilligers bezig om het meidenvoetbal van de grond te krijgen.

RKSV Heeze en DOSL  bundelen de krachten op het vlak van meiden- en vrouwenvoetbal

Meiden- en vrouwenvoetbal, de snelst groeiende sport in Nederland van de afgelopen jaren. Om een goede aanwas voor de vrouwenteams te garanderen, hebben RKSV Heeze en DOSL de handen ineen geslagen.  Beide verenigingen hebben in de achterliggende periode verkennende gesprekken gevoerd over een samenwerkingsverband rondom het meiden- en vrouwenvoetbal. Uit deze gesprekken is een projectgroep opgericht met een evenredige vertegenwoordiging vanuit beide clubs. Deze projectgroep, bestaande uit Monique Moerenhout en Cees de Weijer van RKSV Heeze, en Wim van Weert en Piet Philipsen van DOSL, heeft een plan van aanpak opgesteld hoe deze samenwerking kan slagen en een gezonde basis kan bieden voor verdere groei van het meiden- en vrouwenvoetbal in onze gemeente. De samenwerking gaat direct van start in het seizoen 2018-2019. 

Het samenwerkingsplan willen zij graag presenteren aan alle voetbalsters, leiders, trainers, ouders en andere belangstellenden, zodat alle betrokkenen geïnformeerd worden over de samenwerking, hoe deze samenwerking eruit gaat zien, voor hoe lang en uiteraard de achtergrond.


De presentatie vindt plaats op donderdag 19 april, vanaf 19.45 uur, in Brasserie De Zaligheid aan de Kloostervelden te Sterksel. Alle voetballende meiden, vrouwen , leiders, trainers en ouders zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Namens de projectgroep
Monique Moerenhout, Cees de Weijer, Wim van Weert en Piet PhilipsenVolg 2 trainingen bij DOSL samen met jouw vriendinnen

Heb je na de wedstrijd PSV - AJAX zin om zelf eens op het voetbalveld te staan? Meld je dan aan voor 2 gratis trainingen bij DOSL, samen met ons team DOSL VR1, Sportploeg van het Jaar, wordtt jou de techniek en tactiek van het voetbalspelltje uitgelegd en kun je laten zien welke voetbalkwaliteiten jij in huis hebt. De trainingen zijn op vrijdag 31 maart en woensdag 5 april, beide dagen om 19.45 uur.Foto's van PSV - AJAX samen met de meiden uit Leende en Heeze

Klik hier voor een impressie van het bezoek aan de wedstrijd PSV - AJAX Dames eredivisie.
24 Maart 2017 : MATCHDAYOp 24 maart aanstaande is het Matchday in Eindhoven. Dan spelen in de Eredivisie Dames de teams van PSV en AJAX tegen elkaar op het hoogste niveau. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld op sportpark De Herdgang in Eindhoven.

Voetbalvereniging DOSL wil alle middelbare school meiden uit Leende, Heeze en Sterksel uitnodigen om deze wedstrijd gratis te bezoeken en hen zo kennis laten maken met de snelst groeiende sport in Nederland, het meidenvoetbal.

Het programma voor vrijdag 24 maart is als volgt:

18.15 - 18.30 uur verzamelen bij DOSL, Hans van Breukelenweg 3 in Leende
18.30 uur Vertrek per bus vanuit DOSL naar Eindhoven
19.00 uur Verwachte aankomsttijd bij De Herdgang, Oirschotsedijk te Eindhoven.
19.30 uur Aanvang wedstrijd PSV  - Ajax
22.00 uur Vertrek per bus vanuit Eindhoven  naar Leende.
22.30 uur Verwachte aankomst terug bij DOSL.

Voor degenen die met de fiets komen bestaat de mogelijkheid om deze op het sportpark van DOSL te stallen, achter een afgesloten poort.

De bus verrekt vrijdag 24 maart om 18.30 uurbij het sportpark van DOSL.

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur een bericht aan pr-commissie@dosl.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op.

September 2016

Ook werd er in september 2016 voor alle jongens en meisjes uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool een DOSL Voetbal Vrienden en Vriendinnendag georganiseerd. Kijk hier voor de foto's.
 
Terug naar boven