• Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering is Ruud van der Zanden benoemd tot nieuwe jeugdvoorzitter. Hij heeft het stokje overgenomen van Piet Philipsen die na ruim drie jaar had besloten om zijn functie neer te leggen.

    We zijn Piet zeer dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor het jeugdvoetbal bij DOSL, waar hij de kartrekker is geweest achter het Meiden voetbal. “Ik kijk terug op heel veel leuke jaren en zeker ook de laatste jaren als jeugdvoorzitter hele boeiende jaren. Met trots kijk ik terug op een hele fijne en goed georganiseerde samenwerking met de jeugdcommissie en vooral ook met trots op mijn bijdrage bij de samenwerking DOSL en RKSV Heeze aangaande het meiden en dames voetbal. Maar nu is het moment om meer tijd voor mijzelf te hebben alsmede mijn vrouw Jacqueline te ondersteunen. Ik ben heel dankbaar voor alle mooie jaren met heel veel positiviteit en soms ook wel eens iets dat ik graag anders had gedaan. Maar dat komt mee met de verantwoordelijkheden en vaak gaat het goed, soms ook wel eens niet” kijkt Piet terug op zijn jaren bij DOSL.


    Ruud is al enkele jaren lid van de jeugdcommissie en was enthusiast om de voorzittersrol op zich te nemen. “Omdat mijn kinderen voetballen bij DOSL, vind ik het leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen. Als jeugdcoordinator liep ik al enkele jaren mee in het jeugdbestuur. En ik verheug me erop om dit door te zetten in deze nieuwe rol. Met ruim 200 jeugdleden hebben we een mooie jeugdafdeling met goed bezette teams over de volle breedte. Dit brengt ook een verantwoordelijkheid met zich mee. Het is gaaf om te zien dat we ook investeren in de DOSL academy, Keepers academy en jeugd scheidsrechters. De uitdaging zal zijn om het jeugdvoetbal verder uit te breiden”, onderstreept Ruud zijn enthousiasme.


    Namens DOSL bedanken wij Piet voor zijn grote inzet en wensen Ruud succes in zijn nieuwe rol binnen de jeugdcommissie.

    Bestuur DOSL