Geweldige Super Sunday!

21 mei 2018
www.dosl.nl

Zondag 20 mei, Eerste Pinksterdag was het Super Sunday bij DOSL. Niet alleen speelde DOSL 1 de laatste thuiswedstrijd tegen De Raven 1, maar ook was er een feestelijk moment. De DOSL tribune werd voor aanvang van de wedstrijd officieel geopend. Voorzitter Alex van Balen bedankte iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van deze mooie tribune. Een aantal sponsoren werd persoonlijk bedankt vanwege de inzet die zij hebben geboden.

Ook hier weer veel vrijwilligers die de handen letterlijk uit de mouwen hebben gestoken zodat de tribune is geworden zoals deze er nu staat. Het oudste en het jongste lid van DOSL deden de openingshandeling. Tinus Verhoeven en Daan Bijnen knipten het roodwitte lint door waarmee de officiĆ«le opening een feit was. De Koninklijke Philharmonie zorgde voor de muzikale omlijsting tijdens het feestelijk moment bij DOSL waarna er een lekker pilsje klaarstond in de kantine van DOSL.

Daarna was het de beurt aan DOSL 1. Tegen kwart voor 3 werd er afgetrapt, het toegestroomde publiek kreeg een mooie wedstrijd te zien die uiteindelijk met 3-1 in het voordeel van DOSL werd beslist. Na afloop van de wedstrijd werden de prijzen voor het clubkampioenschap en de topscorer uitgereikt. De periodetitels gingen naar DOSL 2, DOSL 4 en DOSL 3, het overall kampioenschap ging naar DOSL 2 en de topscorer met 22 doelpunten werd Jacco Doorn. Hierna was er muziek en een goed verzorgde barbecue, en het was nog lang gezellig op het sportpark.

Klik hier voor enkele foto's van de opening van de tribune. 
www.dosl.nl

Punter

21 mei 2018
In de rubriek Columns vinden jullie weer een nieuwe aflevering van Punter. Klik hier Meer >
 
www.dosl.nl
Aanstaande zondag 27 mei speelt DOSL 1 zijn laatste wedstrijd, uit tegen FC Cranendonck. Heb je zin om als supporter op de fiets mee… Meer >
 
Nadat we in het seizoen 2017/2018 gestart zijn met de 6 tegen 6 wedstrijden voor pupillen onder 8 en onder 9 jaar, gaan ook de… Meer >
 
www.dosl.nl
Klik hier voor een foto-overzicht van de wedstrijd DOSL 1 - Steensel 1.   Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven