Heeft DOSL jouw actuele emailadres?

11 februari 2017
www.dosl.nl
Berichtgeving via email, we maken er steeds vaker gebruik van, ook bij DOSL. Email is een prima medium om allerhande mededlingen snel en kostenloos onder onze leden te verspreiden.
Het gebeurt echter met enige regelmaat, dat wij verstuurde berichten terugkrijgen, omdat het emailadres van de ontvanger niet juist is, niet bekend is, niet meer ingebruik is of een volle inbox heeft.

Vriendelijk verzoeken wij jullie daarom om via de inlog op onze website de bij ons bekende gegevens te controleren en, indien nodig, aan te passen. De inlog vindt je links boven op de startpagina van www.dosl.nl. Mocht je jouw wachtwoord niet (meer) weten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie 'wachtwoord vergeten'.

Ben je eenmaal ingelogd, dan kun je via de optie 'Mijn gegevens wijzigen;  onder andere het juist emailadres invoeren. Bedankt voor jullie medewerking!
 


 
Op aangeven van de accommodatie commissie vinden er van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari geen trainingen plaats op ons sportpark.
 
www.dosl.nl

Vacatures bij DOSL Selectie

14 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Voor het volgende seizoen (2021 - 2022)  zijn we op zoek naar versterking voor de technische staf van de… Meer >
 
www.dosl.nl

DOSL zoekt scheidsrechters!

08 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Dit jaar zullen 4 junior scheidsrechters van DOSL de titel “verenigings scheidsrechter” krijgen… Meer >
 
www.dosl.nl

Trots op onze meiden!

08 februari 2020
De samenwerking tussen DOSL en RKSV Heeze in het vrouwen- en meidenvoetbal krijgt steeds meer vorm. We zijn dan ook erg trots dat er 3… Meer >
 
 
Terug naar boven