Heeft DOSL jouw actuele emailadres?

11 februari 2017
www.dosl.nl
Berichtgeving via email, we maken er steeds vaker gebruik van, ook bij DOSL. Email is een prima medium om allerhande mededlingen snel en kostenloos onder onze leden te verspreiden.
Het gebeurt echter met enige regelmaat, dat wij verstuurde berichten terugkrijgen, omdat het emailadres van de ontvanger niet juist is, niet bekend is, niet meer ingebruik is of een volle inbox heeft.

Vriendelijk verzoeken wij jullie daarom om via de inlog op onze website de bij ons bekende gegevens te controleren en, indien nodig, aan te passen. De inlog vindt je links boven op de startpagina van www.dosl.nl. Mocht je jouw wachtwoord niet (meer) weten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie 'wachtwoord vergeten'.

Ben je eenmaal ingelogd, dan kun je via de optie 'Mijn gegevens wijzigen;  onder andere het juist emailadres invoeren. Bedankt voor jullie medewerking!
 


 
www.dosl.nl

DOSL Super Sunday

18 november 2019
Aanstaande zondag 24 november organiseert de selectie van DOSL 1 en 2 wedeom een fantastische Super Sunday. Om 14.30 uur start de… Meer >
 
www.dosl.nl

Van harte beterschap!

18 november 2019
Spelers en  begeleiding van DOSL 7 alsook de scheidsrechters van DOSL wensen Max Cremers beterschap en en spoedig herstel.   Meer >
 
Terug naar boven