DOSL opent het nieuwe seizoen: De Aftrap

23 augustus 2017
www.dosl.nl

Het seizoen bij DOSL begint met “De Aftrap” op zondag 3 september.
En jij wilt daar natuurlijk ook bij zijn …… !

Wat gaan we doen?

We gaan het seizoen feestelijk openen met alle DOSL jeugdleden, van de mini’s tot en met de JO19, en ook de Dames doen mee.  Meer dan 250 spelers en speelsters en daarnaast nog veel supporters! Het wordt dus een gezellige drukte.

Om 12.00 word je verwacht, rond 13.00 rolt de eerste bal!

Omdat alle jeugdteams en Dames zijn uitgenodigd, starten we om 12.00 uur met het maken van teamfoto's van zoveel mogelijk teams, uiteraard gekleed in DOSL tenue.
Vanaf 13.00 uur gaan w​​​​​e een onderling mix toernooi spelen, volgens de nieuwe opzet van de KNVB voor de jeugd, dus met aangepaste velden en team groottes (bv 7 tegen 7 op half veld). Daarnaast worden binnen je eigen leeftijdsklasse de teams gemixt samengesteld. Een mooie kans om nader kennis te maken met je nieuwe teamgenoten, je trainer of leider, maar ook met je leeftijdsgenoten bij DOSL. De teamindelingen volgen op de dag zelf, dat verklappen we nog niet.

Het wordt een gezellige middag, vol voetbalplezier en pret. Het voetbalgedeelte eindigt rond 17.00 uur, waarna we een feestje gaan bouwen met muziek van  DJ Jaap en daar hoort natuurlijk ook de mogelijkheid bij om iets te eten en te drinken.  Na afloop ga je  gevuld met leuke herinneringen naar huis en kan het nieuwe voetbalseizoen pas echt beginnen.

Wij willen van “De Aftrap“  een mooie DOSL-activiteit maken, met naar wij hopen een lange traditie.  

Alleen als je écht niet kunt dan meld je je af bij je leider of trainer en doe dit dan uiterlijk 27 augustus. Maar het wordt zó leuk, dit wil je écht niet missen, da’s beloofd!

Wij zien je graag op De Aftrap op zondag 3 september om 12.00 uur en wensen je nog een prettige zomervakantie!

Voor een korte presentatie van de Commissie, klik hier.

Namens De Commissie Aftrap

Joris Nijpels

Jeugdvoorzitter 
www.dosl.nl
Zaterdag 29 september a.s. is de laatste carnavalsactiviteit voor DOSL vrijwilligers. Het is de cabaretavond. Voor de garderobe en… Meer >
 
www.dosl.nl

DOSL Kaartavonden

19 september 2018
Beste kaartliefhebbers,  Ook dit seizoen organiseert DOSL weer een aantal kaartavonden. De volgende datums zijn (onder… Meer >
 
www.dosl.nl

Levend Stratego !

19 september 2018
Aan alle (ouders / verzorgers van de) JO10, JO11, JO12 en JO13 jeugdleden van DOSL, Op zaterdag 27 oktober vanaf 17.30 uur… Meer >
 
www.dosl.nl

Een nieuwe Punter

14 september 2018
Er is weer een nieuwe aflevering van Punter. Klik hier voor de nieuwe Punter Meer >
 
 
25-08-2018 Meer >
 
 
Terug naar boven