Succes Stan!

18 augustus 2017
Stan Vlassak voetbalt al een hele tijd niet meer omdat hij, zo weet ik uit zéér betrouwbare bron, 851 dagen geleden zijn kruisband volledig afscheurde. Hij mocht al die tijd niet geopereerd worden omdat Stan nog niet uitgegroeid was. Maar nu is het zover, Stan heeft een nieuwe kruisband gekregen en kan gaan starten met een intensief revalidatietraject. Dit seizoen zal hij nog niet voetballen, de hoop is gevestigd op seizoen 2018-2019.
Het komt goed Stan, voorbeelden te over van voetballers die ooit voorzien zijn van een nieuwe kruisband en weer de sterren van de hemel voetballen of dat hebben gedaan. Strootman, Gundogan, Marchisio ,Montolivo en vroeger van Nistelrooij gingen je allemaal voor Stan! Heel veel succes met het revalideren.

Namens de jeugdcommissie,

Joris Nijpels,

jeugdvoorzitter


 
www.dosl.nl

Afgelastingen

12 december 2017
Vanwege de veldcondities zijn voor dinsdag 12 en woensdag 13 december alle trainingen afgelast, dus ook die op het kunstgrasveldje. 
 

Trots en verheugd!

10 december 2017
Het DOSL-bestuur is er in geslaagd om de toekomst van ons secretariaat veilig te stellen. En wel op een heel bijzondere manier! We… Meer >
 
www.dosl.nl
Het was gisterochtend mistig en waterkoud aan de Hans van Breukelenweg, toch verschenen tegen 10 uur de eerste… Meer >
 
www.dosl.nl

Dichtbij het gras……

29 november 2017
Je hebt géén tijd? Mooi, dan zoeken we jou! Natuurlijk, een elftal begeleiden, een paar keer per week trainen, dat kost… Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven