Wijzigingen in indeling DOSL- jeugd Seizoen 2017-2018

26 augustus 2017
Beste spelers, trainers, leiders,

Op 5 juni j.l. heb ik al geschreven:
Gedurende dit seizoen hebben de jeugdcoördinatoren bijeenkomsten gehad met de trainers/leiders van de diverse elftallen. We hebben met het jeugdbeleidsplan in de hand een voorlopige indeling gemaakt voor het komende seizoen van de gehele jeugd van A tot en met de mini’s. De jeugdcommissie, maar zeker ook de leiders en trainers hebben er menig uurtje aan besteed, discussie, zorgvuldigheid en openheid, naar elkaar was hierbij de smeerolie die nodig was om tot het goede resultaat te komen dat jullie elders onder de teamindelingen op de site tegenkomen.

Tot zover niks nieuws onder de zon, maar het is ook dit keer niet voor niets geweest dat ik de term voorlopige indeling heb gebruikt. De indeling die jullie toen aantroffen hebben we ingrijpend moeten wijzigen, we hadden bij de vorige indeling een model waarin het voor menig team in de leeftijden tussen JO19-JO15 krap zou zijn. Maar met de hoop dat dit intact zou blijven was dat een eerste voorlopige indeling.

Helaas hebben er daarna toch een paar spelers besloten om te stoppen met voetballen. Dit heeft gemaakt dat we JO19-2 hebben moeten opheffen en deze spelers hebben herverdeeld, dit uiteraard zoveel mogelijk in overleg met de spelers zelf maar zéker met de leiders/trainers van de betrokken teams.

De jeugdcommissie is er zich van bewust dat zij niet iedereen tevreden heeft kunnen stellen. Dat geldt voor de spelers, de leiders, de trainers en de belangrijkste supporters; de ouders. Toch is de indeling die voor jullie ligt zeer goed uitlegbaar en daar is de coördinator van betreffende categorie altijd toe bereid. Het betreft dus nog steeds een voorlopige indeling, want tussen nu en de eerste aftrap van het nieuwe seizoen kan er nog veel gebeuren. Maar in welk team je uiteindelijk ook terecht komt, het belangrijkste is dat je samen met je team weer ontzettend veel plezier hebt in het spelletje voetbal!  

 

Coördinatoren seizoen 2017-2018:
 

Martin Beenders
 

JO19-JO17
 

beendersmartin@gmail.com
 

Wim van Weert
 

JO15-JO13
 

wimvanweert@live.nl
 

Sander Donkers
 

JO11-JO10
 

sphdonkers@upcmail.nl
 

Coen van Lieshout 
 

JO9-JO8
 

coen.van.lieshout@hotmail.com
 

Rob van Tilburg
 

JO7-JO6
 

rob.vantilburg@hotmail.com
 
 Namens de jeugdcommissie,
 

Joris Nijpels

Jeugdvoorzitter.dosl@gmail.com 
www.dosl.nl

Afgelastingen

12 december 2017
Vanwege de veldcondities zijn voor dinsdag 12 en woensdag 13 december alle trainingen afgelast, dus ook die op het kunstgrasveldje. 
 

Trots en verheugd!

10 december 2017
Het DOSL-bestuur is er in geslaagd om de toekomst van ons secretariaat veilig te stellen. En wel op een heel bijzondere manier! We… Meer >
 
www.dosl.nl
Het was gisterochtend mistig en waterkoud aan de Hans van Breukelenweg, toch verschenen tegen 10 uur de eerste… Meer >
 
www.dosl.nl

Dichtbij het gras……

29 november 2017
Je hebt géén tijd? Mooi, dan zoeken we jou! Natuurlijk, een elftal begeleiden, een paar keer per week trainen, dat kost… Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven