licht aan !

05 oktober 2017
www.dosl.nl
DOSL vindt goede verlichting aan de Hans van Breukelenweg noodzakelijk!

Nu het weer vroeg donker wordt is het van groot belang dat uw kind en onze spelers veilig naar het sportpark komen en ook weer veilig naar huis fietsen! DOSL is al sinds 2016 (!)bezig met de gemeente om de verlichting aan de Hans van Breukelenweg verbeterd te krijgen. Ondanks gedane toezeggingen van de Gemeente dat dit afgelopen juli gerealiseerd zou worden was het zowel gisteren als ook vanavond weer aardedonker aan de Hans van Breukelenweg.

De Gemeente neemt hiermee een onaanvaardbaar risico door niet na te komen wat zij heeft toegezegd ! De veiligheid van kinderen mag geen speelbal worden van vertraagde of uitgestelde besluiten. Daarnaast roept DOSL u als ouders op om zeer nadrukkelijk de fietsverlichting van uw kind te checken voordat uw kind naar het sportpark fietst. Het is echt te gevaarlijk om er niks aan te doen, omdat de route van en naar het sportpark erg donker is en automobilisten je echt niet zien!

Namens DOSL

Joris Nijpels
jeugdvoorzitter


 
www.dosl.nl

Afgelastingen

12 december 2017
Vanwege de veldcondities zijn voor dinsdag 12 en woensdag 13 december alle trainingen afgelast, dus ook die op het kunstgrasveldje. 
 

Trots en verheugd!

10 december 2017
Het DOSL-bestuur is er in geslaagd om de toekomst van ons secretariaat veilig te stellen. En wel op een heel bijzondere manier! We… Meer >
 
www.dosl.nl
Het was gisterochtend mistig en waterkoud aan de Hans van Breukelenweg, toch verschenen tegen 10 uur de eerste… Meer >
 
www.dosl.nl

Dichtbij het gras……

29 november 2017
Je hebt géén tijd? Mooi, dan zoeken we jou! Natuurlijk, een elftal begeleiden, een paar keer per week trainen, dat kost… Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven