Algemene ledenvergadering 2017

07 oktober 2017
www.dosl.nl
 Op vrijdag 6 oktober heeft de Algemene Ledenvergadering 2017 plaatsgevonden.

In een goed gevulde kantine nemen de bestuursleden en commissies eerst het reilen en zeilen binnen DOSL door. Tijdens de pauze en onderbreking van het verslag van de jeugdcommissie stelt Joris Nijpels zijn opvolger voor. Piet Philipsen wordt benoemd als nieuwe jeugdvoorzitter van DOSL en stelt zich met een kort praatje voor aan de aanwezige leden. Piet, heel veel succes in jouw nieuwe functie!

Na alle presentaties neemt voorzitter Alex van Balen het woord om de bestuursmededelingen te doen. Alex vraagt Joris Nijpels en Peter van Dijk om naar voren te komen. Joris en Peter treden volgens rooster af als bestuurslid en stellen zich beide niet herkiesbaar. Met een aantal prachtige woorden worden de heren bedankt voor hun inzet als bestuurslid van DOSL. Daarna wordt Erik Gerlings naar voren gevraagd. Erik treedt op eigen verzoek af als bestuurslid en stelt zich niet herkiesbaar. Als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet wordt Erik door de voorzitter benoemd als Erelid van DOSL en wordt hem de bijbehorende onderscheiding opgespeld. Erik, van harte gefeliciteerd met deze benoeming!

Daarna was het nog gezellig druk en werd er volop bijgepraat en vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen. Al met al een geslaagde Ledenveragdering.

Bestuur DOSL

        

 


 
www.dosl.nl

Afgelastingen

12 december 2017
Vanwege de veldcondities zijn voor dinsdag 12 en woensdag 13 december alle trainingen afgelast, dus ook die op het kunstgrasveldje. 
 

Trots en verheugd!

10 december 2017
Het DOSL-bestuur is er in geslaagd om de toekomst van ons secretariaat veilig te stellen. En wel op een heel bijzondere manier! We… Meer >
 
www.dosl.nl
Het was gisterochtend mistig en waterkoud aan de Hans van Breukelenweg, toch verschenen tegen 10 uur de eerste… Meer >
 
www.dosl.nl

Dichtbij het gras……

29 november 2017
Je hebt géén tijd? Mooi, dan zoeken we jou! Natuurlijk, een elftal begeleiden, een paar keer per week trainen, dat kost… Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven