DOSL vrienden bedankt!

08 oktober 2017

 

Vrijdagavond was mijn laatste jaarvergadering als jeugdvoorzitter van DOSL. Vorig jaar had ik al aangekondigd dat ik zou stoppen. Zeven seizoenen geleden begon ik aan, wat mij betreft, de leukste bestuursrol binnen onze club. En dat zeg ik na zeven seizoenen nog steeds. Invloed hebben op het fundament van DOSL, want zonder de jeugd heeft de club geen toekomst!

Toen ik destijds met de toenmalige voorzitter, Fons van de Heuvel, in gesprek ging had ik allerlei ideeën; jeugdscheidsrechters opleiden, keeperstrainingen , een eigen jeugdtoernooi om te beginnen. We en dat zeg ik met nadruk, hebben in de loop der jaren met de jeugdcommissie en de toernooicommissie, in wisselende samenstellingen en een zich nog steedsontwikkelende scheidsrechterscommissie veel bereikt. Daarbij zijn nog de vieringen van de kampioenschappen gekomen en zaken als discussies over normen en waarden en positief coachen. En nogmaals dat heb ik niet alleen gedaan, daar zijn in de loop der jaren heel veel mensen bij betrokken geweest. Ook een club als DOSL maak je samen, natuurlijk is niet altijd iedereen het eens geweest met wat of hoe zaken zijn gegaan, dat is ook af en toe nodig anders vindt er geen ontwikkeling plaats, dan blijft alles zo als het was en daar is een club niet bij gebaat. 

Ik ga vanaf nu de PR-commissie ondersteunen met het aandachtsgebied onze jeugd. We proberen als DOSL een beetje met de tijd mee te gaan dus is vrijdagavond het officiële DOSL Instagram geopend. DOSL 1929 heet het, het eerste interviewtje staat er al op. In het kader van de week van de scheidsrechters vertelt Mathijs Oomen over zijn ervaringen als jeugdscheidsrechter. 

Ik wil de jeugdcommissie en mijn opvolger Piet Philipsen héél véél succes, maar vooral veel plezier wensen, in de verdere ontwikkeling van de jeugd als fundament van onze club. Daarnaast wil ik het Bestuur en iedereen die het mij mogelijk heeft gemaakt de leukste rol te mogen bekleden hartelijk bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren.

We zien elkaar ongetwijfeld binnenkort weer op de Groote Speel. 

 

Joris Nijpels 
www.dosl.nl

Afgelastingen

12 december 2017
Vanwege de veldcondities zijn voor dinsdag 12 en woensdag 13 december alle trainingen afgelast, dus ook die op het kunstgrasveldje. 
 

Trots en verheugd!

10 december 2017
Het DOSL-bestuur is er in geslaagd om de toekomst van ons secretariaat veilig te stellen. En wel op een heel bijzondere manier! We… Meer >
 
www.dosl.nl
Het was gisterochtend mistig en waterkoud aan de Hans van Breukelenweg, toch verschenen tegen 10 uur de eerste… Meer >
 
www.dosl.nl

Dichtbij het gras……

29 november 2017
Je hebt géén tijd? Mooi, dan zoeken we jou! Natuurlijk, een elftal begeleiden, een paar keer per week trainen, dat kost… Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven