Even voorstellen: nieuwe jeugdvoorzitter Piet Philipsen

08 oktober 2017
www.dosl.nl
Dag alle DOSL betrokkenen,

Sinds enige tijd is bekend dat ik Joris ga opvolgen als Jeugdvoorzitter. Afgelopen vrijdagavond ben ik dan ook officieel benoemd als jeugdvoorzitter van DOSL.

Sinds 6 jaar ben ik betrokken bij DOSL. Eerst als leider bij de Mini's en de F, later als trainer en leider bij JO13-1. Tevens heb ik enkele jaren met heel veel plezier bij DOSL 4 gespeeld. 

In mijn verleden heb ik 25 jaar in buurtdorp Heeze gewoond en bij Heeze gevoetbald. Inmiddels woon ik samen met Jacqueline, dochter Lieke, zoon Yannick en ons kleine dierenrijk al ruim 12 jaar aan de Renhoek in Leende. Als ik vroeger al had geweten dat Leende en DOSL zo leuk waren... maar toen ik kende alleen Piet Kerkhof. 

Als afgestudeerd Sporteconoom heeft de bestuurlijke kant van de sport en recreatie mij altijd getrokken. Ik heb diverse bestuursfuncties vervuld binnen zaalvoetbal Heeze, de sportraad Heeze-Leende, GV Olympia en nu dus DOSL. Ik ben sinds enige tijd met veel enthousiasme begonnen met het inwerken en kijk uit naar de komende jaren waarin ik deze rol naar behoren hoop te vervullen. Mijn doelstelling is om de lijn door te trekken die Joris en zijn collega's hebben ingezet, normen en waarden verder concretiseren, jeugdscheidsrechters continueren en dit voetbaljaar ook het jeugdcarnaval organiseren. Deze zaken aangevuld met enkele nieuwe doelstellingen zoals er daarvan één is het behoud van leden in de leeftijd 15-19.

Ik was vroeger vooral gericht op resultaat, maar inmiddels besef ik dat plezier in de sport, plezier in het spelletje voetbal veel belangrijker en eigenlijk ook veel mooier is. Voetbal als een spel benaderen, enthousiast, met inzet, een gezonde lichaamsoefening, dat past momenteel erg goed in Leende, en vooral heel sportief met elkaar en alle mede-voetballers omgaan, zoals we dat vroeger op het speelveldje in de buurt ook deden.

Ik hoop in de tijd dat ik jeugdvoorzitter ben op een hele fijne en waardevolle samenwerking met spelers, leider, ouders, verzorgers en uiteraard mijn bestuurlijke collega's. Ik ben dankbaar dat ik kan starten als jeugdvoorzitter en hoop met eenieder op een fijne toekomst op ons sportpark de Groote Speel.

Groet,
Piet Philipsen
Jeugdvoorzitter DOSL


 
Ook dit jaar versturen we de contributienota's voor het lidmaatschap van DOSL zoveel mogelijk via e-mail. Als je de gegevens wilt… Meer >
 
Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of… Meer >
 
www.dosl.nl

DOSL zoekt keeperstrainer

17 oktober 2017
DOSL zoekt één of twee keeperstrainers of ouders die keepers willen trainen (JO15 en JO13) DOSL is een vereniging om trots op… Meer >
 
www.dosl.nl
Na het publiceren van de tribunetekening nu snel weer terug naar de werkelijkheid: Afgelopen weken hebben de mannen van Piet van Mierlo… Meer >
 
 
 
 
05-10-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven