Toernooi en Jubilarissen op Nieuwjaarsborrel DOSL

09 januari 2019
www.dosl.nl
Op zondag 6 januari 2019 vond bij DOSL de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel plaats.
Voorafgaand aan het officiele gedeelte werd eerst een 7x7 mix-toernooi gespeeld door de A-jeugd en de senioren. Met een opkomst van 45 spelers werden 5 teams gevormd, die uiteindelijk een leuk,  fanatiek toernooi hebben gespeeld. Na afloop werd in de kantine een heerlijke lunch geserveerd. Dit toernooi is zeker voor herhaling vatbaar!
In een goed gevulde kantine werd vervolgens door voorzitter Alex van Balen samen met de aanwezigen teruggekeken op een mooi 2018, met onder andere de bouw van de tribune, de verduurzaming van het sportpark en de sprotieve prestaties.  Daarna proostte het aanwezige publiek op een mooi en vooral sportief 2019.
Sinds de inhaalslag van mei 2017, heeft DOSL besloten om iedere Nieuwjaarsborrel ook haar nieuwe jubilarissen te huldigen. Dat waren er dit keer weer 7, in de volgende categorieën:

25 jaar lid
Mark Veldman, Coen Kuijpers, Koen Lommerse en Peter Dommels

40 jaar lid
Roel van Balen

70 jaar lid
Wim Baudoin en Theo Pompen


DOSL is trots op haar leden en laat dit dan ook blijken door iedere jubilaris een mooi, persoonlijk aandenken te overhandigen en een compleet overzicht van alle jubilarissen in de vorm van een schitterend bord in het clubhuis te plaatsen. 

Namens het Bestuur van DOSL nogmaals proficiat aan alle jubilarissen!


 

www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl

 
Op aangeven van de accommodatie commissie vinden er van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari geen trainingen plaats op ons sportpark.
 
www.dosl.nl

Vacatures bij DOSL Selectie

14 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Voor het volgende seizoen (2021 - 2022)  zijn we op zoek naar versterking voor de technische staf van de… Meer >
 
www.dosl.nl

DOSL zoekt scheidsrechters!

08 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Dit jaar zullen 4 junior scheidsrechters van DOSL de titel “verenigings scheidsrechter” krijgen… Meer >
 
www.dosl.nl

Trots op onze meiden!

08 februari 2020
De samenwerking tussen DOSL en RKSV Heeze in het vrouwen- en meidenvoetbal krijgt steeds meer vorm. We zijn dan ook erg trots dat er 3… Meer >
 
 
Terug naar boven