1e editie van Fiets 3 daagse Leende een succes !!

13 augustus 2019
www.dosl.nl
Het zit er weer op. Na maanden van voorbereiding door de projectgroep van F3DL, kan men terugkijken op een zeer geslaagde 1e editie. Dit nieuwe evenement is een initiatief vanuit DOSL-mensen, wordt mogelijk gemaakt door DOSL, maar wordt gerund door vrijwilligers ook van buiten DOSL. (voor interesse als vrijwilliger: neem dan contact op met Jan Hurkmans)

De eerste fiets-vrijdag op 9 augustus kende een wat stroeve start door het ronduit slechte weer. De echte fietsliefhebbers (toch nog bijna 70) die wel van start gingen, waren echter allemaal lovend over de schitterende route en de puike organisatie.
Zaterdag was de opkomst al veel beter en de zondag was een mooie dag met 250 gestarte deelnemers.
Met bijna 450 fietsdeelnemers werd deze 1e editie boven verwachting bezocht. Ondanks enkele kleine verbeterpunten voor volgend jaar, was het merendeel uitermate positief. Het meest gehoord was de zeer mooie/gevarieerde routes, de goede routebeschrijving/bewegwijzering en de geoliede organisatie. 
Voor de inwendige mens was ook goed gezorgd. Met name de trappisten uit onze eigen DOSL-kantine vonden gretig aftrek.

Dit belooft wat voor de toekomst !
Bent u een fietsliefhebber of kent u echte fietsliefhebbers: hou deze site dan in de gaten of kijk op www.f3dl.nl , want zodra de nieuwe data voor 2020 bekend zijn, zullen we deze uiteraard op de DOSL-site publiceren. Daarnaast zal e.e.a. ruim op tijd te lezen zijn in de lokale media c.q. op social media.

DOSL heeft er weer een schitterend evenement bij. Hopelijk nog voor vele jaren…De kop is er in ieder geval af.
Organisatie van de F3DL bedankt!

De BBQ van afgelopen maandag ter afsluiting was ook top. Jan Hurkmans nogmaals dank. (voor het initiatief EN de BBQ !...)

Groet
Alex van Balen
Voorzitter DOSL

          


 
www.dosl.nl
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 04 oktober jl. hebben wij als bestuur het voorstel ingebracht om de contributie vanaf… Meer >
 
www.dosl.nl

Levend Stratego !

13 oktober 2019
Aan alle (ouders / verzorgers van de) JO10, JO11 en JO12 jeugdleden van DOSL, Op zaterdag 26 oktober vanaf 17.30 uur organiseert de… Meer >
 
www.dosl.nl
De werkzaamheden aan de weg/riolering starten in week 42 (Herfstvakantie) tot en met dinsdag 5/11 in week 45.   Omschrijving:… Meer >
 
www.dosl.nl

Beterschap!

16 september 2019
Spelers, trainers, leiders en begeleiders van DOSL 1, DOSL 2 en DOSL 4 wensen Martijn Verduijn beterschap en een spoedig herstel.
 
Terug naar boven