Wegwerkzaamheden Boschhoven richting Sportpark

23 september 2019
www.dosl.nl

De werkzaamheden aan de weg/riolering starten in week 42 (Herfstvakantie) tot en met dinsdag 5/11 in week 45.

 

Omschrijving: Wat gaat er gebeuren?

Het asfalt van Boschhoven is toe aan vervanging. Hiervoor wordt het bestaande asfalt opgebroken en een nieuwe asfaltconstructie terug gebracht. Het onderhoud van de rijbaan is een goed moment om ook de afvoer van regenwater te verbeteren. Een nieuwe leiding onder de rijbaan zorgt voor de afvoer van het regenwater naar de sloot langs de Loofvennen. Hiermee wordt het gemengde riool ontlast. Over het algemeen verandert er niet veel aan het uiterlijk van de weg. Wel worden de goten doorgetrokken langs beide zijden van de weg doorgetrokken en zullen de natuursteen randen/voetpaden worden vervangen door een bestrating van gebakken straatstenen.

 

De planning:

De planning gaat voor de start van de werkzaamheden uit van week 42, de herfstvakantie. In die week is de weg het minst toegankelijk en zal de kruising met Loofvennen even geheel moeten worden afgesloten. Halverwege week 43 is de weg, buiten werktijden, veelal weer te berijden door plaatselijk verkeer. De kruisingen worden dan in ieder geval weer zoveel als mogelijk opengesteld. Hieronder heb ik de planning per week kort samengevat.

 

Week 42 

Opbreken bestaande verharding, aanbrengen regenwaterriolering en putten. 

 

Week 43

Regenwaterriolering, opbouwen fundering rijbaan, straatwerk goten en voetpaden.

 

Week 44

Asfalteren.

 

Week 45

Afwerking en opruimen.

 

Nadere informatie omtrent de omleiding volgt z.s.m. Hier worden de leden via de website en middels de mail over geïnformeerd.

 

Namens het bestuur,

Alex van Balen


 


 
www.dosl.nl
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 04 oktober jl. hebben wij als bestuur het voorstel ingebracht om de contributie vanaf… Meer >
 
www.dosl.nl

Levend Stratego !

13 oktober 2019
Aan alle (ouders / verzorgers van de) JO10, JO11 en JO12 jeugdleden van DOSL, Op zaterdag 26 oktober vanaf 17.30 uur organiseert de… Meer >
 
www.dosl.nl

Beterschap!

16 september 2019
Spelers, trainers, leiders en begeleiders van DOSL 1, DOSL 2 en DOSL 4 wensen Martijn Verduijn beterschap en een spoedig herstel.
 
Terug naar boven