Geslaagde Nieuwjaarsborrel 2020

12 januari 2020
www.dosl.nl
Op zaterdag 11 januari werd bij DOSL de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel gehouden.

Vanaf 12.30 waren de ruim 40 deelnemers aan het MIX toernooi aanwezig, zodat om 13.00 uur afgetrapt kon worden. Er werd door 5 teams gestreden om de 1e plaats, waarbij het team van Liverpool uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Vanaf 16.00 uur liep de kantine vol met DOSL leden, waarna voorzitter Alex van Balen het woord nam. Hij stond nog kort stil bij het afgelopen jubileumjaar en richtte zich vervolgens tot de 4 jubilarissen. 

Joop van Opbergen (25 jaar lid), Joop Kummeling en Geoffry Maas (beide 40 jaar lid) ontvingen uit handen van de voorzitter een prachtig jubileumbeeldje en felicitaties.  Jubilaris Ton Maas (40 jaar lid) kon vanwege vakantie niet aanwezig zijn, maar werd toch gefeliciteerd via een prachtige afbeelding. 
Voorzitter Alex van Balen onthulde tot slot nog het nieuwe bord met daarop alle jubilarissen van DOSL .

Daarna werd er nog gezellig gekletst en onder het genot van een hapje en een drankje vooruit gekeken naar de 2e seizoenshelft. 

www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl
www.dosl.nl

 
Op aangeven van de accommodatie commissie vinden er van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari geen trainingen plaats op ons sportpark.
 
www.dosl.nl

Vacatures bij DOSL Selectie

14 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Voor het volgende seizoen (2021 - 2022)  zijn we op zoek naar versterking voor de technische staf van de… Meer >
 
www.dosl.nl

DOSL zoekt scheidsrechters!

08 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Dit jaar zullen 4 junior scheidsrechters van DOSL de titel “verenigings scheidsrechter” krijgen… Meer >
 
www.dosl.nl

Trots op onze meiden!

08 februari 2020
De samenwerking tussen DOSL en RKSV Heeze in het vrouwen- en meidenvoetbal krijgt steeds meer vorm. We zijn dan ook erg trots dat er 3… Meer >
 
 
Terug naar boven