DOSL strikt Willem Aarts van SJVV als nieuwe hoofdtrainer

03 februari 2020
www.dosl.nl
Willem Aarts (39) wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van DOSL. Hij is nu nog voor het tweede jaar oefenmeester bij SJVV uit zijn woonplaats Deurne. Die ploeg komt evenals DOSL uit in de vierde klasse E.

Aarts was als voetballer actief bij SJVV en de jeugd van Helmond Sport. Door blessureleed moest hij al jong stoppen met voetballen en begon vervolgens aan zijn trainerscarrière in de jeugd van SJVV. Hij was ook jeugdtrainer bij dorpsgenoot ZSV en werd in 2013 hoofdtrainer bij SJVV. Nadien werkte hij in het seizoen 2015-2016 bij MULO en werd met de Helmondse club ongeslagen kampioen in de vijfde klasse. In 2016 ging hij bij Sparta'25 aan de slag en was daar twee seizoenen werkzaam.

DOSL nam dit seizoen kort voor de winterstop afscheid van hoofdtrainer Willem Hoeymans. Frank Kuipers uit Maarheeze maakt het seizoen als hoofdcoach af bij de club uit Leende, geassisteerd door Frank Steeghs en Peter Steenmetz.

Bestuur DOSL
Trainer Willem Aarts (midden), geflankeerd door penningmeester Peter Jacobs (rechts) en Peter Bekkers van de seniorencommissie. 


 
Op aangeven van de accommodatie commissie vinden er van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari geen trainingen plaats op ons sportpark.
 
www.dosl.nl

Vacatures bij DOSL Selectie

14 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Voor het volgende seizoen (2021 - 2022)  zijn we op zoek naar versterking voor de technische staf van de… Meer >
 
www.dosl.nl

DOSL zoekt scheidsrechters!

08 februari 2020
Beste DOSL vrienden, Dit jaar zullen 4 junior scheidsrechters van DOSL de titel “verenigings scheidsrechter” krijgen… Meer >
 
www.dosl.nl

Trots op onze meiden!

08 februari 2020
De samenwerking tussen DOSL en RKSV Heeze in het vrouwen- en meidenvoetbal krijgt steeds meer vorm. We zijn dan ook erg trots dat er 3… Meer >
 
Terug naar boven