Levend Stratego !

13 oktober 2019
www.dosl.nl
Aan alle (ouders / verzorgers van de) JO10, JO11 en JO12 jeugdleden van DOSL,

Op zaterdag 26 oktober vanaf 17.30 uur organiseert de activiteitencommissie van DOSL een fantastische activiteit voor alle jeugdleden van JO10 tot en met JO12: Levend Stratego!
De meesten van jullie kennen dit spel als een bordspel, waarin het erom gaat om met jouw leger de vlag van het andere leger te veroveren. Dit spel zal op 26 oktober dus in het echt gespeeld gaan worden, en jullie zijn de spelers! Rond 20.00 uur verwachten we te eindigen, de activiteitencommissie zorgt voor een hapje en een drankje.

Binnenkort worden de inschrijfformulieren uitgedeeld, waarna er vanaf 23 september een speciale emmer in de kleedruimte zal hangen, waar de inschrijfformulieren kunnen worden ingeleverd.

We hopen op een grote deelname en wensen jullie alvast veel plezier!

Activiteitencommissie DOSL


 
www.dosl.nl
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 04 oktober jl. hebben wij als bestuur het voorstel ingebracht om de contributie vanaf… Meer >
 
www.dosl.nl
De werkzaamheden aan de weg/riolering starten in week 42 (Herfstvakantie) tot en met dinsdag 5/11 in week 45.   Omschrijving:… Meer >
 
www.dosl.nl

Beterschap!

16 september 2019
Spelers, trainers, leiders en begeleiders van DOSL 1, DOSL 2 en DOSL 4 wensen Martijn Verduijn beterschap en een spoedig herstel.
 
Terug naar boven