Geweldig D.O.S.L -- 90 Jubileum

04 juni 2019
www.dosl.nl
Wat hebben we 4 schitterende dagen achter de rug! De weergoden brachten ons hun beste humeur, de opkomst was geweldig, net zoals de sfeer.

Na 10 maanden van voorbereiding, talloze commissievergaderingen en de inzet van meer dan 130 vrijwilligers is werkelijk alles perfect verlopen.

Via deze weg willen we dan ook alle vrijwilligers, sponsoren en betrokken bedrijven ontzettend bedanken. En wat een groep van vrijwilligers is het geweest. De grote betrokkenheid van onze vrijwilligers, meestal D.O.S.L-leden die zich allemaal van hun beste kant hebben laten zien, toont aan wat een schitterende club D.O.S.L. is.

Om ieder betrokken D.O.S.L-lid nog eens te bedanken houden we onze jaarlijkse vrijwilligersavond dan ook iets later dan normaal. Deze wordt nu gehouden op zaterdag 22 juni as. in de D.O.S.L-kantine. Heb je zin om even ‘bij te buurten’ kom dan vanaf 20.00 uur gezellig langs.

Dit zal trouwens ook nog via de coördinators- /  leiders-app en andere media gecommuniceerd worden.

Hoe dan ook: Iedereen bedankt voor de inzet, komst of gezelligheid bij ons jubileum. Op naar volgend seizoen. Dat het maar net zo’n succesvol en gezellig voetbaljaar mag worden als afgelopen jaar.


Namens het bestuur,

Alex v Balen


 
Beste DOSL leden, ouders, leiders, begeleiders en trainers, Onder het menu TEAMS op onze webiste vinden jullie de indeling voor het… Meer >
 
www.dosl.nl
Ben jij de nieuwe DOSL scheidsrechter? Lijkt het je gewoon een geweldige hobby voor de zaterdag en/of zondag ? Heb je ambitie om… Meer >
 

Teamindeling 2019-2020

22 juni 2019
Beste DOSL leden,   De team indelingen worden binnenkort bekend gemaakt via de DOSL website. De team indelingen zijn het… Meer >
 
Terug naar boven