• Beste leden van DOSL,

  Vanaf aankomend seizoen gaan we over op een nieuw slotensysteem. De huidige sleutels zullen allemaal vervangen gaan worden door elektronische sleutels, zogenaamde ‘Tags’.

  Dit nieuwe systeem (Salto-KS) wordt per seizoen per gebruikersgroep geprogrammeerd. 

  Naast het gebruik van jouw Tag is het in te stellen dat je ‘jouw’ deuren kan openen met je smartphone. Ook is het voor specifieke gebruikersgroepen zelfs mogelijk om (in geval van nood) bepaalde deuren of poorten op afstand te openen.

  Om het gebruik bij DOSL te beheren, wordt iedere bezitter van een Tag in het systeem geregistreerd. Hiervoor is het nodig dat er een account wordt aangemaakt in “Salto-KS”

  Wat moeten jullie hiervoor doen? Het is simpel;

  -Van iedere gebruiker hebben we het meest gangbare e-mailadres, voor- en achternaam nodig, want op dit e-mailadres ontvang je binnenkort van Salto-KS een email met activeringslink. 

  Je klikt op deze link en je wordt doorverwezen naar een site waarop je simpel een account kunt aanmaken.

  -Later, op het moment van de uitgifte van materialen, ontvang je jouw Tag. Deze is gelinkt aan jouw account. Je kunt hiermee de deuren openen die voor jou van toepassing zijn.

  -De 1e Tag wordt gratis verstrekt door DOSL. Bij verlies van jouw Tag dien je dit direct door te geven, want dan wordt deze gedeactiveerd. Een 2e nieuw te ontvangen Tag kost € 7,50 

  -Heb je voor 16-07 nog steeds geen email ontvangen, maar ben je van mening dat je aankomend seizoen wel een Tag nodig hebt? Stuur dan een mailtje naar materialen@dosl.nl met daarin: 

  * Voornaam 

  * Achternaam

  * Functie bij DOSL. 

  Dan wordt jouw aanvraag z.s.m. bekeken en krijg je bericht van ons.

  Uiteraard zal er tijdens de materiaaluitgifte bij aanvang van het seizoen een demonstratie gegeven worden over de werking van de nieuwe sloten.

  Vragen?

  Bel of App mij dan even,

  M.vr.gr

  Tijn Kerkhofs
  0643692057