• Beste DOSL leden,

  Dit jaar bestaat onze tennisclub TC Leende 50 jaar. Onze club is opgericht op 27 maart 1972!

  Om dit te vieren zijn tussen 1 juli en 9 juli a.s. allerlei activiteiten op de tennisclub "Kleine Speel" aan de Hans van Breukelenweg in Leende. Een van de activiteiten is een tennistoernooi en waarvoor we verenigingen uit Leende uitnodigingen. Dus ook jullie vereniging!

  Het zou heel leuk zijn als jullie vereniging mee doet met dit gezelligheidstoernooi. Er worden van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli in de avonden, vanaf 19.00 uur, dubbelpartijen gespeeld. Hierbij duren de wedstrijdjes afhankelijk van het aantal inschrijvingen 45-60 minuten.

  Je kunt zowel bestuursleden als clubleden opgeven en dit kan individueel of met een ander verenigingslid (leeftijdgrens 18+). We kunnen tennisrackets regelen als je deze niet hebt. Ook proberen we iedereen toe te laten. Zou het aantal deelnemers de baanmogelijkheden overtreffen dan zullen we jullie dit tijdig laten weten (vol=vol).
  Tennis je niet mee, dan kun je natuurlijk komen kijken naar je verenigingsleden.

  In de bijlage het bericht dat jullie kunnen verspreiden in het bestuur en/of in je vereniging. Het zou fijn zijn als jullie de aanmeldingen zelf verzamelen zodat dit met één mail naar de organisatie gestuurd kan worden.

  Hebben jullie vragen, dan horen wij het graag.

  Groetjes,

  Jubileumcommissie en toernooicommissie TC Leende

  Inschrijfformulier