• Dag allemaal,

  Het ziet er naar uit dat we vanaf augustus a.s. weer de eerste wedstrijden mogen gaan spelen. Da’s mooi!. Het werd wel weer eens tijd…

  Het is goed om te zien dat er weer behoorlijk wat elftallen aan het trainen zijn, alhoewel de jeugd pas na de bouwvakvakantie de veters zal gaan strikken. Met ingang van komend seizoen worden er weer enkele verbeteringen c.q. veranderingen doorgevoerd. Daarom via deze weg nog even een kleine update:

  1. Allereerst: Bij binnenkomst in de kantine en de kleedkamers hangen posters met aandachtspunten aangaande Covid-19. 

   

  Schenk hier s.v.p. aandacht aan, evenals het gebruik van de dispensers om de handen te reinigen.

  1. Voor de LED-verlichting op Veld B is opdracht gegeven. We hopen september / oktober de masten incl. verlichting te kunnen plaatsen. Voor de overige velden is ook akkoord, maar dat laat het bestuur afhangen van de verdere ontwikkelingen van Covid-19 en het toekomstbeeld wat daar bij hoort.

  2. Het jeugdsecretariaat is helemaal opgeruimd en is alleen nog maar toegankelijk voor een beperkt aantal mensen. Het maken en uitdelen van de ranja verloopt vanaf heden gewoon vanuit de kantine en dus niet meer vanuit dit secretariaat. 


   

  Er is een nieuwe grote kast geplaatst, met dank aan Frank Verduijn. Achter de linkerdeur liggen nieuwe wedstrijdballen voor ALLE thuisspelende DOSL-elftallen. Iedere leeftijdsgroep heeft haar eigen ballen. Deze ballen worden voor iedere wedstrijd uit de kast gehaald en na de wedstrijd op de juiste ‘plank’ weer terug gelegd. Toegang tot de kast hebben de wedstrijdsecretarissen en de terreindienst medewerkers, zij geven dus de ballen uit. In geval van nood kunnen de DOSL-scheidsrechters altijd zelf ook nog de ballen pakken. 

  Verder komt er een nieuwe koelkast met vriesvak. Deze wordt gesponsord door Horeca Brabant, waarvoor dank. In dit vriesvak zullen ice-packs worden bewaard. In geval van blessures kan men dus hier terecht. 

  1. Als laatste zijn we in de gang van de kleedkamers bezig het schrijfbord met de kleedkamer- en veldindeling te vervangen door 1 of 2 beeldschermen. Hierop kunnen de teams zien in welke kleedkamer men zit, op welk veld men moet voetballen en wie de scheidsrechter zal zijn. Dit wordt in ons nieuwe IT-systeem vooraf geprogrammeerd en daarom zal alle KNVB-informatie altijd real-time beschikbaar zijn. DOSL bedankt Cis van Mierlo voor de sponsoring van deze schermen. Cis enorm bedankt!

  Rest mij iedereen nog een aantal fijne vakantieweken te wensen en hopelijk tot binnenkort. Aan de velden zal het niet liggen, want die liggen er werkelijk fantastisch bij !!

  Groet en hopelijk tot snel!


  Alex van Balen