• DOSL is op zoek naar mensen voor de volgende vacatures:

  - voorzitter seniorencommissie (bestuurslid)

  - wedstrijdsecretaris jeugd

  - terreindienstmedewerkers

  - kantinemedewerkers

  Ben jij of ken jij iemand die zich wil inzetten voor onze vereniging via één van bovenstaande vacatures, en wil je meer informatie, meld je dan bij één van de bestuusleden, in de kantine of op het sportpark, of via een email aan bestuur@dosl.nl


  Alvast hartelijk dank!

  Bestuur DOSL

 • Vacature Wedstrijdsecretaris Jeugd

  Het jeugdvoetbal bij DOSL zit in de lift. We zien het aantal leden gestaag groeien, aangemoedigd door een aantal initiatieven die de jeugdcommissie heeft genomen. Denk hierbij aan opgerichte junior Spelersraad, de opgerichte Technische commissie opgericht met focus op het jeugdvoetbal, een nieuwe regionale samenwerking geïnitieerd door de PSV Academy, de oprichting van de DOSL keepers academy, etc. We hebben op dit moment meer dan 20 jeugdvoetbalteams waar meer dan 220 jeugdleden actief zijn. Dit vergt natuurlijk een solide organisatie die het jeugdvoetbal mogelijk maakt.

  Binnen de Jeugdcommissie, zijn wij op dit moment op zoek naar een Wedstrijdsecretaris Jeugd.

  Als wedstrijdsecretaris ben je verantwoordelijk voor alle randzaken rondom het jeugdvoetbal, met name alle communicatie naar de KNVB en de tegenstanders. Hiervoor werk je veel samen met de accommodatiecommissie voor de velden en kleedkamers en de scheidsrechterscommissie die de scheidsrechters voorzien. 

  Taken: 

  • Bijhouden mail wedstrijdsecretaris jeugd + Oefenwedstrijden DOSL

  • Algemeen aanspreekpunt voor alle wedstrijdzaken van de jeugd

  • Beantwoorden en indienen van wedstrijd wijzigingsverzoeken in Sportlink

  • KNVB Wedstrijdzaken app bijwerken (missende standen doorgeven en teams uithelpen waar nodig)

  • 1x per jaar alle teams vullen in Sportlink 

  • Nieuwe leden en team wijzigingen invoeren in Sportlink

  • Verantwoordelijke voor afgelasting wedstrijden op zaterdag. De wedstrijdsecretaris beslist dit tot aan de wedstrijddag (daarna wordt dit beslist door de scheidsrechter)

  • In kaart brengen en communiceren van toernooien en oefenwedstrijden (oefenwedstrijden ook organiseren als deze bij DOSL zijn)

  • 1x per maand aansluiten in de jeugdcommissie

  Werkdruk:

  De werkdruk is variabel, in het begin van het seizoen wordt de teamindeling altijd in 2 à 3 uur in sportlink gezet. Verder is het gemiddeld 1 a 2 uur per week voornamelijk achter de computer.

  Het is niet verplicht om wekelijks aanwezig te zijn bij DOSL, bijna alle taken kunnen vanuit huis, maar regelmatige aanwezigheid wordt natuurlijk op prijs gesteld om de gang van zaken in de gaten te houden 

  Algemeen DOSL:

  DOSL is een voetbalvereniging die ruim 90 jaar in het hart van Leende staat. (Sport) plezier staat centraal, zowel op het veld als naast het veld. We hebben ruim 600 leden met een bloeiende en groeiende jeugdafdeling. Voor onze jeugd wordt veel georganiseerd: naast de trainingen en wedstrijden organiseren we ook de jaarlijkse DOSL dag als seizoensafsluiting. 

  We zijn een sociaal betrokken club midden in de maatschappij. Zo stellen wij het veld open voor de jeugd, zodat zij na school lekker kunnen voetballen. We zijn enorm blij met de grote groep vrijwilligers die op vele manieren de club ondersteunen. Maar we zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers, omdat er gewoon heel veel te doen is.

  Alvast bedankt namens de jeugd van DOSL!

  Reacties op vacature:

  Mocht je vragen hebben over deze vacature of je wilt je aanmelden, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@dosl.nl .We nemen dan spoedig contact met je op!