• Beste D.O.S.L-leden.
  Volgens de statuten mag Alex van Balen nog 1 seizoen als voorzitter in het bestuur plaatsnemen. Seizoen 22/23 wordt dus sowieso zijn laatste jaar als voorzitter. Echter ten gevolge van de grote drukte bij onder andere Buvoo zal Alex vanaf komend seizoen al starten met afbouwen.

  Via deze weg roepen we D.O.S.L-leden of belangstellenden op om na te denken over mogelijke kandidaten voor de functie van voorzitter.

  Ben je iemand of ken je iemand die de functie als boegbeeld, vertegenwoordiger en verbinder van onze financieel enorm gezonde, dynamische en leuke vereniging wil zijn?

  Neem dan contact op via voorzitter@dosl.nl en wij zullen vervolgens nadere uitleg geven over de inhoud van deze mooie functie.

  Tevens zal Peter Bekkers gedurende het aankomende seizoen zijn bestuursfunctie ter beschikking stellen. Peter heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor de seniorenafdeling van D.O.S.L. maar staat op het persoonlijke- en arbeidstechnische vlak voor een aantal nieuwe uitdagingen en wil hier zelf ook meer tijd voor vrij gaan maken. Ook voor deze vacature geldt: Ben je iemand of ken je iemand die deze bestuursfunctie als afgevaardigde van alle seniorenelftallen zou willen vervullen? Mail dan naar seniorencommissie@dosl.nl

  Namens het DOSL-bestuur: Dank!