DOSL JO13 - 3 wint verdiend met 3 - 0 van EFC en gaat voor het KAMPIOENSCHAP!!!

DOSL JO13-3
EFC JO13-5M
12-11-2016
3-0

Scheidsrechter:   Pim Cremers (Scheidsrechter)
Vandaag moesten onze jongens tegen de nummer 3 de dames van EFC dus konden onze jongens hun borst nat maken.Want die meisjes zijn 2 tot 3 jaar ouder dus ook 2 tot 3 koppen groter en brengen dan ook fysiek wat meer mee. EFC begon wat feller aan de wedstrijd en het duurde even voor onze jongens doorhadden dat ze ook 'n tandje bij moesten schakelen. Maar toen ging het ook weer prima. Door een geweldige actie van Ruud aan de rechterkant die de achterlijn haalde en Stan in stelling bracht. En dan weet je het meestal wel en met een geweldige pegel zorgde hij voor de 1 - 0 voorsprong. We hadden wel een overwicht maar de dames waren bij uitvallen af en toe ook gevaarlijk.Maar de achterhoede met Jasper, Teun, John, Koen en Niels gaven weinig weg en anders pakte onze keeper Thom de bal wel. Het middenveld was zeer beweeglijk en zeer goed aan het voetballen met Sep, Juup, Sam en Stan.
En voorin waren Maks, Gijs, Juup, Stan en Ruud een voortdurende plaag voor de dames van EFC.
Tot aan de rust bleef de 1 - 0 tussenstand op het scorebord. Na de rust nog 'n groter overwicht van DOSL met kansen voor Maks, Ruud, Stan, Sam en Sep. Het was zelfs zo dat Sep 6 corners achterelkaar moest nemen. En de 6e corner krulde hij rechtstreeks in de goal dus 2 - 0 voor DOSL JO13 - 3 en dus dicht bij de winst.
Net voor tijd werd Sep onreglementair gestopt door de verdediging van EFC en kregen we een vrije trap. Op ongeveer 20 meter van het doel was dat een kolfje naar de hand voor het kanon van DOSL. Stan ging erachter staan en schoot snoeihard de 3 - 0 achter de keepster van EFC.
Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter was er al een klein fistje bij de jongens van DOSL. Want volgende week bij winst op DVS uit zijn onze jongens van DOSL JO13 - 3 KAMPIOEN.
Dus volgende week allemaal naar Aalst om onze jongens naar het kampioenschap te schreeuwen.
Maar eerst nog 2 keer trainen deze week.

3 trotse en tevreden leider.

Wendy, Jaco en Bert
 

Verslagen

Terug naar boven