DOSL JO13-3 ONGESLAGEN KAMPIOEN !!! NA 2 - 9 ZEGE OP DVS

DVS JO13-4
DOSL JO13-3
17-12-2016
2-9

Scheidsrechter:   Vassiliadis, H.
Onze jongens waren al kampioen geworden zonder te spelen. Maar wilden het seizoen toch ongeslagen eindigen en zou er dus van DVS gewonnen moeten worden. De vorige keer hadden ze met 6 - 0 gewonnen dus dat zou nu toch ook wel lukken. Vooraf werden er door Ralph team foto's gemaakt en de stemming was zeer opgewekt.
Maar de focus was niet bij iedereen aanwezig. Na 15 minuten stonden supporters en leiders met ongeloof te kijken wat er gebeurde op het veld. Het was 2 - 0 in het voordeel van DVS en niet eens onverdiend. Gelukkig deden ze daarna wel allemaal hun best en waren ze wel bij de les. Het werd 2 - 1 door Koen. Daarna scoorde Maks de 2 - 2 en ook de 2 - 3 tussenstand. En onze Gijs zorgde met een prachtig schot in de bovenhoek voor de 2 - 4 ruststand. Na de rust was het genieten van DOSL met leuk voetbal en prachtige aanvallen. En door goals van Maks (nog 2 erbij) en 3 goals van Ruud werd er een 2 - 9 eindstand bereikt. Waarbij de 9e goal van een prachtige schoonheid was. Ruud was weer eens ongrijpbaar en liet de verdediging zijn hielen zien en liep weer af op de goal. Waar de keeper zijn hoek al verkleinde en in de korte hoek ging staan. Maar Ruud gaf de bal netjes op maat voor de goal. Waar de goed meegelopen Maks zijn 4e doelpunt van de dag in het lege doel kon schuiven.
Dat is pas echt VOETBALLEN.
Na het laatste fluitsignaal renden de jongens met zijn allen naar hun supporters om samen het KAMPIOENSCHAP te vieren.
Thom, Jasper, Koen, Niels, Teun, John, Juup, Sep, Sam, Stan, Ruud, Gijs, Maks en natuurlijk ook Ties van harte gefeliciteerdmet dit behaalde kampioenschap.
Na de winterstop begint weer 'n nieuwe competitie met weer sterkere tegenstanders. Dan kunnen jullie het weer laten zien dat jullie nog elke keer beter worden.

3 zeer(op 15 minuten na) tevreden leiders.

Wendy, Jaco & Bert
 

Verslagen

Terug naar boven