GEMIS ROEL STEEGHS BLIJKT TE GROOT

DOSL 7
Maarheeze 3
03-12-2017
1 - 6

Scheidsrechter:   Mierlo, Frans van… (+1)
Vandaag stond de kelderklassederby tegen Maarheeze 3 op het programma.
De mannen van Maarheeze 3 waanden zich blijkbaar in de premier league gezien het feit dat ze een uur voor aanvang al stonden warm te lopen. De meeste van ons lagen toen nog op een oor. We begonnen scherp aan de wedstrijd met kansen over en weer. Helaas werd een terugspeelbal verkeerd ingeschat. De keeper bleek 3 meter verder naar rechts te staan dan ingepland. 0-1. DOSL 7 rechtte na deze tegengoal de rug en mede dankzij de bloedfanatieke inzet kwamen we op 0-2 achter. Onze vlaggert Mit van Weert had de slaap blijkbaar nog niet uit zijn ogen gewreven aangezien iedereen het over eens was dat dit ram buitenspel was. Mit hiervoor dank. Dit was tevens ook de ruststand.

In de rust bleek de terreinknecht nog niet helemaal wakker te zijn, hij gaf ons melk bij de thee in plaats van suiker. Met een te laag bloedsuikergehalte (Tijn had helaas maar 1 banaan bij) kreeg DOSL 7 in de tweede helft al snel de deksel op de neus, 0-3.
Aangezien DOSL 7 hierdoor dusdanig van zijn apropos was kregen we al snel de 0-4 binnen. De rechtshalf van DOSL 7 besloot om de spanning terug in de wedstrijd te brengen, 1 op 1 op de keeper af. De keeper maaide onze Arjen Robben neer, terechte penalty. Iedereen begreep dit behalve de keeper hij “speelde de bal”. Mentaal ijzersterk schoot de rechtshalf de bal strak in de rechterhoek, 1-4 en tevens een rondje pils verdiend (waarvoor dank). Spanning terug in de wedstrijd. Op deze momenten mis je de watervlugge Roel Steeghs, met acties die nog sneller zijn dan Noud van Weert zijn praatjes (ik ben er zeker bij vanavond). Mark de Beer gaf de linksback van Maarheeze nog een mooie panna, daar is ook meteen alles mee gezegd. Eindstand 1-6. Geflatteerd volgens de in grootse aantallen aanwezige supporters.
 

Verslagen

Terug naar boven