• Bericht van Cordaad Welzijn / Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende

  Beste vrijwilliger,
  Je hebt onlangs de Vrijwilligerswaarderingsbon 2020 mogen ontvangen van de vereniging/ organisatie ( s) waar jij je belangeloos voor inzet. Hopelijk zit er een leuk aanbod voor je bij.

  Helaas doen zich in deze tijd wat extra uitdagingen voor waar wij allemaal mee te maken hebben. Om ervoor te zorgen dat je toch de bon kunt verzilveren bij de ondernemer van jouw keuze voor 31 januari 2021 hebben we nagedacht hoe we dat nu kunnen realiseren:

  ‘t Biedermeierke Bloem & Kado:
  Het aanbod wordt veranderd naar: € 7,50 korting op het gehele assortiment ( niet geldig op lopende acties)

  Dorpshuis ’t Perron:
  Vrijwilligers die een filmkaartje wensen kunnen mailen naar info@tperron.nl o.v.v. ‘Filmkaartje Vrijwilligerswaardering’. Contactgegevens worden genoteerd en de beheerders nemen contact op om de Vrijwilligerswaarderingsbon om te ruilen voor een filmkaartje.

  Nobel eten & drinken:
  Het aanbod op de bon blijft gelijk

  De Wereldwinkel Heeze:
  In de etalage van de Wereldwinkel komt een hoekje met cadeaupakketjes t.w.v. € 7,50. Dit komt ook op de facebookpagina van de Wereldwinkel Heeze. Heb je een pakketje gezien wat je wil dan kun je mailen naar heeze.wereldwinkel@gmail.com. Verder kun je de bon ook besteden voor het overige assortiment. Na mailen wordt een afspraak gemaakt om dit te bezorgen. Wil je iets bestellen
  waarvoor je zelf moet bijbetalen, zorg dan voor contant gepast geld!

  Brasserie de Broeders:
  Het ‘Heerlijk Duo’ : Afhalen is mogelijk, bezorgen kan vanaf €25,-. Om af te halen of te bezorgen kijk op de bon voor de contactgegevens.

  We doen allemaal ons best en hopen op ieders begrip en geduld in deze situatie waarin het eerder genoemde aanbod mogelijk nu niet kan worden geleverd, of aangepast kan worden geleverd. Hopelijk kunnen we er met deze aanpassingen voor zorgen dat eenieder de bon kan verzilveren en zo ook een bijdrage leveren aan de lastige tijd voor bovenstaande ondernemers.

  Geniet van de naderende feestdagen en van de Vrijwilligerswaardering!

  Marlon Korsten, Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende.