• Beste DOSL vrienden,

  Zes jaar geleden was onze vereniging nog een van de laatste clubs in de vierde klasse zonder tribune. Nu gaan we binnenkort een tweede overdekte zittribune bouwen.

  De tribune bij het hoofdveld werd begin 2018 opgeleverd. Daar zijn destijds gebruikte stoeltjes uit het PSV-stadion in gemonteerd die nog altijd dienstdoen. We hebben nog wat PSV-stoeltjes over die we nu ook in de tweede tribune kunnen gebruiken.

  De tweede overdekte tribune komt bij veld B en is straks met vijftig plekken een stukje kleiner tegenover de honderdvijftig zitplaatsen bij het hoofdveld. We hebben op veld A geen verlichting, dus moeten we alle avondwedstrijden op veld B spelen, waar wel veldverlichting is. Daarom willen we ook bij veld B een overdekte tribune gaan plaatsen.

  De tweede zittribune wordt mogelijk gemaakt door de Club van Honderd en enkele andere sponsoren. Een flinke groep vrijwilligers  gaat aan de slag met de bouw van de tribune. Het bestuur verwacht dat eind dit jaar of begin volgend jaar gestart zal kunnen worden met de werkzaamheden.

  We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

  Bestuur DOSL